Bericht van overlijden leerling

Bericht van overlijden leerling 9

Het is met groot verdriet dat wij leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers van onze school moeten informeren dat onze leerling Daniel Nieuwboer uit klas 5HA gistermiddag, Eerste Kerstdag, 25 december 2022, zeer plotseling is overleden. Daniel is slechts 17 jaar geworden.

Het verdriet en de verbijstering na zijn overlijden zijn groot. Wij putten troost uit de gedachte dat hij een natuurlijke dood is gestorven en in vrede door God is thuisgehaald.

Aanstaande donderdag 29 december van 13.30 tot 15.00 uur is er voor leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers, die daar behoefte aan hebben, gelegenheid om samen te komen in de aula van de school. Daar bieden wij de mogelijkheid om met elkaar het verdriet te delen en een persoonlijk bericht achter te laten in een gedenkboek.

De herdenkingsdienst en begrafenis vinden plaats op maandag 2 januari 2023 in de Zuiderkerk in Bunschoten-Spakenburg.

Wij hebben Daniel gekend als een vrolijke, behulpzame en innemende leerling, die makkelijk contact maakte. Hij was met zijn energie en vrolijkheid heel erg op zijn plek in de Griftland Business Class.

Onze gedachten en gebeden zijn bij Daniels ouders, zijn zusje Jennifer, leerling van 2HC, familie, vrienden, klasgenoten en kennissen die hem moeten missen. Wij wensen hen veel sterkte en kracht toe in deze en de komende tijd.

Maar Jezus zei: “Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft, en ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven”. Johannes 11:25 -26 

Met vriendelijke groet,

Kees Versteeg

Rector

Update 27-12-22: Er is inmiddels een online condoleanceregister geopend voor leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers en andere betrokkenen bij de school: http://www.condoleance.nl/18952.

Rouwkaart Daniel Nieuwboer (pdf)

Bericht van overlijden leerling 10

Bericht van overlijden leerling 11

Rouwadvertentie Soester Courant:

Bericht van overlijden leerling 12

Ons laatste nieuws

_MP_9218

Vacatures Zomerschool 2023

Het Griftland College is op korte termijn op zoek naar enkele leerlingen en studenten (hbo of wo) die tijdens de eerste twee weken van de …

Logo en datum

Nacht van de Vluchteling

Het Griftland College kiest elke vier jaar een groot goed doel waarvoor het hele jaar geld ingezameld wordt. Dit keer doen we mee met de …

_MP_9977

Dinsdag 30 mei: 45-minutenrooster

Dinsdag 30 mei de hele dag 45-minutenrooster! Dit in verband met mentorenvergaderingen,  Let op: als je het eerste (of eerste en tweede) uur vrij bent, …