Bericht van overlijden leerling

Bericht van overlijden leerling 9

Het is met groot verdriet dat wij leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers van onze school moeten informeren dat onze leerling Daniel Nieuwboer uit klas 5HA gistermiddag, Eerste Kerstdag, 25 december 2022, zeer plotseling is overleden. Daniel is slechts 17 jaar geworden.

Het verdriet en de verbijstering na zijn overlijden zijn groot. Wij putten troost uit de gedachte dat hij een natuurlijke dood is gestorven en in vrede door God is thuisgehaald.

Aanstaande donderdag 29 december van 13.30 tot 15.00 uur is er voor leerlingen, ouders/verzorgers en medewerkers, die daar behoefte aan hebben, gelegenheid om samen te komen in de aula van de school. Daar bieden wij de mogelijkheid om met elkaar het verdriet te delen en een persoonlijk bericht achter te laten in een gedenkboek.

De herdenkingsdienst en begrafenis vinden plaats op maandag 2 januari 2023 in de Zuiderkerk in Bunschoten-Spakenburg.

Wij hebben Daniel gekend als een vrolijke, behulpzame en innemende leerling, die makkelijk contact maakte. Hij was met zijn energie en vrolijkheid heel erg op zijn plek in de Griftland Business Class.

Onze gedachten en gebeden zijn bij Daniels ouders, zijn zusje Jennifer, leerling van 2HC, familie, vrienden, klasgenoten en kennissen die hem moeten missen. Wij wensen hen veel sterkte en kracht toe in deze en de komende tijd.

Maar Jezus zei: “Ik ben de opstanding en het leven. Wie in mij gelooft zal leven, ook wanneer hij sterft, en ieder die leeft en in mij gelooft zal nooit sterven”. Johannes 11:25 -26 

Met vriendelijke groet,

Kees Versteeg

Rector

Update 27-12-22: Er is inmiddels een online condoleanceregister geopend voor leerlingen, ouders/verzorgers, medewerkers en andere betrokkenen bij de school: http://www.condoleance.nl/18952.

Rouwkaart Daniel Nieuwboer (pdf)

Bericht van overlijden leerling 10

Bericht van overlijden leerling 11

Rouwadvertentie Soester Courant:

Bericht van overlijden leerling 12

Ons laatste nieuws

Uitreiking groene vlag

Uitreiking Groene Vlag en start project Griftland Goes Green

Onder luid applaus van leerlingen, medewerkers en een aantal speciaal genodigden, ontvingen de leerlingen van het Eco-Team dinsdag 24 oktober in de aula de Groene ...
Poster Griftland Goes Green

Griftland Goes Green

Net als vorig jaar zal ook dit jaar het Griftland drie dagen lang in het teken staan van duurzaamheid tijdens Griftland Goes Green. Dit evenement ...
Scherm­afbeelding 2023-09-18 om 10.28.07

Uitnodiging Inspiratieavond – “Help, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!

Uitnodiging Inspiratieavond SWV de Eem – dinsdag 3 oktober 2023 “Help, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!” Gamen is de nummer 1 ...