Thema-avond ouderraad 21 maart: Sexting, shaming, gamen, chatten, posten, liken en delen: Hoe houd je tieners op sociale media in de gaten?

Sexting, shaming, gamen, chatten, posten, liken en delen: Hoe houd je tieners op sociale media in degaten? Welke afspraken over computer-en telefoongebruik zijn reëel?

De continue online interactie heeft invloed op het zelfbeeld van jongeren en hun welzijn.

In deze interactieve ouderavond komen deze thema’s niet alleen op een pakkende manier aan bod, maar krijgen ouders en verzorgers ook praktische handreikingen om hen te helpen het gesprek aan te gaan. Bekijk de trailer van theatergroep Playback hier.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit:

19.00u – 19.15u   Inloop in de hal met koffie
19.15u – 19.30u   Inloop aula
19.30u – 21:00u  Zaalprogramma
21:00u – 21:30u  Napraten en drankje tot besluit in de hal.

92% van degenen die eerder ouderavonden bezochten, geeft aan nu handvatten te hebben voor een open gesprek met hun kind.

De ouderavond is natuurlijk voor alle ouders en verzorgers van alle leerlingen op het Griftland College.

U kunt zich aanmelden via deze link. De inschrijving sluit dinsdag 19 maart of eerder als er geen plaatsen beschikbaar meer zijn.

Ons laatste nieuws

iddink

Informatie over cyberaanval bij Iddink Learning Materials BV

Iddink Learning Materials BV is op donderdag 11 april getroffen door een cyberaanval. Hierover heeft Iddink ons na de aanval geïnformeerd. Iddink is tot vorig ...
iteam

I-Team in de prijzen met ’troostbeer Max’

Het I-Team heeft met ’troostbeer Max’ in de categorie ‘Haalbaarheid’ de eerste prijs gewonnen tijdens de finale van de Raspberry Pi competitie 2024. In de ...
middelbare-scholieren-beginnen-aan-examens32972793

Inschrijven externe examentrainingen 5H en 6V

In de periodes van 29 t/m 30 april en van 1 t/m 2 mei organiseert Erasmus Education eindexamentrainingen voor de leerlingen van 5 havo en ...