Nieuwe schooljaar gestart

Nieuwe schooljaar gestart 9

We zijn dit schooljaar niet met één, maar twee introductiedagen gestart op dinsdag 23 en woensdag 24 augustus. De introductiedagen waren een verplicht onderdeel van het schoolrooster.

Naast de activiteiten die we ieder jaar in de introductie organiseren (kennismaken, het schooljaar doornemen), hadden we nu een aantal extra activiteiten in petto; we hopen dat deze bijdragen aan het vergroten van de sociale vaardigheden en het welbevinden van onze leerlingen. We hebben de afgelopen jaren gezien hoe belangrijk deze zaken voor de ontwikkeling van onze leerlingen zijn. Alle tweede klassen en hoger volgen een programma dat deels uit activiteiten met de mentor bestaat en deels uit workshops georganiseerd door Lijf & Visie (praktijk voor fysiotherapie en gezonde leefstijl in Soest, Koningsweg 4 (15 min fietsen vanaf school)), in en buiten de school.

De brugklassers volgden een eigen programma op school dat begon op 23 augustus, verder waren er allerlei sportieve activiteiten voor de overige klassen, suppen, ijsbad, bootcamp.
Te veel om op te noemen!

Nieuwe schooljaar gestart 10

Nieuwe schooljaar gestart 11

Nieuwe schooljaar gestart 12

Ons laatste nieuws

_MP_9977

Dinsdag 30 mei: 45-minutenrooster

Dinsdag 30 mei de hele dag 45-minutenrooster! Dit in verband met mentorenvergaderingen,  Let op: als je het eerste (of eerste en tweede) uur vrij bent, …

strand

Werkweken

De werkweken voor 3M, 4H en 5V zijn voorbij en zo ook de projectweek voor de onderbouw. De onderbouw heeft projectweek met allerlei uitjes en …

keep-calm-and-héél-veel-succes-met-je-examens

SUCCES!

Vandaag is voor de meeste leerlingen het examen begonnen. Wij wensen jullie héél veel succes, zet ‘m op!!