Actiedag tweede leerjaar groot succes!!

Actiedag tweede leerjaar groot succes!! 5

€ 5500,= !
Bám! Wat een te gekke editie van onze jaarlijkse Actiedag voor de tweede klassen (voor het eerst ook met QR-codes om mee te betalen) en wat een top-opbrengst voor de Stichting Vluchteling! Cyrille van Stichting Vluchteling nam de cheque dankbaar in ontvangst van meneer Van Dam en meneer Van Harskamp, die er weer een feestje van hebben gemaakt.
Heel veel dank aan alle leerlingen, ouders, winkeliers en iedereen die aan het slagen van deze dag heeft bijgedragen.

Actiedag tweede leerjaar groot succes!! 6

Op het Griftland College vinden we het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Eens in de vier jaar zetten wij ons dan ook het hele schooljaar in voor een goed doel.
De opbrengst van de jaarlijkse actiedag van de tweede klassen (vrijdag voor de herfstvakantie) en de sponsorloop van de brugklassen gaan dan naar dit vooraf gekozen doel.
Gedurende het schooljaar vinden er nog meer ludieke en sportieve activiteiten plaats van leerlingen en medewerkers om geld in te zamelen voor dit grote goede doel, inclusief deelname aan een lokaal/regionaal of landelijk evenement.

Als doel van dit jaar is gekozen voor Stichting Vluchteling, met het evenement Nacht van de Vluchteling in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni 2023.
Tijdens deze nacht lopen deelnemers een route van 40 of 20 kilometer, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor noodhulp aan mensen die op de vlucht zijn voor oorlog, conflict en onderdrukking.
Het Griftland College zal met een team van medewerkers en leerlingen aan de start staan. Meer informatie hierover volgt tegen die tijd.

Ons laatste nieuws

Scherm­afbeelding 2023-09-18 om 10.28.07

Uitnodiging Inspiratieavond – “Help, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!

Uitnodiging Inspiratieavond SWV de Eem – dinsdag 3 oktober 2023 “Help, mijn kind zit de hele dag achter een scherm!” Gamen is de nummer 1 …

Scherm­afbeelding 2023-08-30 om 10.46.27

Telefoon in kluisje

Vanaf 1 januari 2024 worden mobiele telefoons landelijk verboden in de klas. Het Griftland College kiest ervoor om met de start van het schooljaar 23-24 …

welcome-back-to-school-poster-vector-16377073

Introductierooster

De zomervakantie is bijna voorbij. We kijken ernaar uit iedereen weer op school te zien en verwelkomen alle nieuwe leerlingen. Het nieuwe schooljaar starten we …