Griftland College

Griftland een gezonde school

Het zal niemand zijn ontgaan, de media besteden ruim aandacht aan de 'Gezonde School'. Het Griftland College staat hier volledig achter en inmiddels hebben we subsidie aangevraagd, zodat we aankomend schooljaar hiermee aan de slag kunnen gaan.

Blended learning met BYOD

Vorig jaar zijn wij gestart met Blended Learning: een mix van e-learning, face-to-face lessen en andere vormen van onderwijs, zoals het leren uit boeken. Deze combinatie van verschillende vormen onderwijs kan de leerling stimuleren de stof sneller op te nemen, beter focus te houden en helpen een methode te kiezen die het best bij hem of haar past. Daarnaast kunnen docenten de leerstof nog beter afstemmen per groep en per individu en hebben zij door online monitoring beter inzicht in waar een leerling staat en waar hij of zij hulp nodig heeft. Kortom, met Blended Learning hopen wij een optimaal leerrendement voor iedere leerling te kunnen behalen.

VWO Extra

Heb je aan een half woord van je juf of meester genoeg? Kun jij zelfstandig werken en hou je ervan zelf dingen te ontdekken? Ga dan de uitdaging aan en volg vwo-Xtra.

GSA

Woensdag 14 februari 2018 zijn we gestart met een GSA op het Griftland College!

Mavo XL

Mavo XL, twee diploma’s in zes jaar.