Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures 3

Voor het schooljaar 2023/2024 zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de volgende functies:

 • DOCENT INFORMATICA/ICT OP HET ICT LYCEUM VAN HET GRIFTLAND COLLEGE
  Wie wil ons onderwijsteam ICT komen versterken? Vanuit het ICT Lyceum van het Griftland College verzorgen wij voor de leerlingen van alle leerjaren en op alle niveaus ICT onderwijs.
 • DOCENT GESCHIEDENIS
  Ben jij die docent die onze leerlingen enthousiast meeneemt in de geschiedenis van NL, Europa en de wereld? Ben jij een teamspeler die breed inzetbaar is in de onderbouw en de bovenbouw.
 • DOCENT FRANS
  Voor het schooljaar 2023-2024 zijn wij op zoek naar een docent Frans voor het tweedegraadsgebied. Binnen de sectie Frans werken we hard aan differentiatie en digitalisering.
 • DOCENT DUITS
  Wir lernen zusammen.Voor ziektevervanging en voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een docent Duits. Je zult worden ingezet zowel in de bovenbouw (havo, vwo) als de onderbouwklassen (havo, mavo)
 • DOCENT NATUURKUNDE/SCIENCE
  Met ingang van het nieuwe schooljaar zoeken wij een docent natuurkunde en science. De sectie bestaat uit vijf collega’s en wij zoeken nu een enthousiaste nieuwe zesde collega.

 

Alle informatie over bovenstaande vacatures is hier te vinden.

Ons laatste nieuws

_MP_9218

Vacatures Zomerschool 2023

Het Griftland College is op korte termijn op zoek naar enkele leerlingen en studenten (hbo of wo) die tijdens de eerste twee weken van de …

Logo en datum

Nacht van de Vluchteling

Het Griftland College kiest elke vier jaar een groot goed doel waarvoor het hele jaar geld ingezameld wordt. Dit keer doen we mee met de …

_MP_9977

Dinsdag 30 mei: 45-minutenrooster

Dinsdag 30 mei de hele dag 45-minutenrooster! Dit in verband met mentorenvergaderingen,  Let op: als je het eerste (of eerste en tweede) uur vrij bent, …