Succes met Bijles

Succes met Bijleshttps://www.succesmetbijles.nl/# Succes met Bijles bestaat inmiddels langer dan twee jaar! Weten jullie nog? Wij zijn Florine en Elise en hebben in 5 vwo Succes met Bijles opgezet.

Succes met Bijles is voor leerlingen die bijles willen krijgen én voor leerlingen die bijles willen geven. Leerlingen kunnen zich inschrijven op onze website. Nadat een leerling zich heeft aangemeld, is het de bedoeling dat het inschrijfgeld (€ 15,- per schooljaar) wordt overgemaakt. De leerling die bijles krijgt betaalt € 7,50 per uur aan de bijlesgever. Vervolgens zorgen wij voor een geschikte koppeling tussen twee leerlingen.
 

Inmiddels zitten we niet meer op het Griftland College, aangezien we geslaagd zijn voor ons eindexamen. Succes met Bijles gaat echter gewoon verder! We hebben veel positieve reacties gekregen. Zo hoorden we dat een leerling dankzij de bijles toch overgegaan is naar de volgende klas. Ook was het contact tussen de meeste leerlingen goed. We hopen ook dit jaar onze diensten nog verder te kunnen verbeteren en meer leerlingen te kunnen helpen.