Griftland College

VACATURES

Het Griftland College is op zoek naar collega's voor de volgende vacatures:

45 minuten rooster i.v.m. grote hitte

Volgende week worden uitzonderlijke hoge temperaturen verwacht van boven de 30 graden, met een piek op woensdag. In verband hiermee hebben we besloten om de hele volgende week het 45-minutenrooster te hanteren. Zo kunnen in de laatste week voor de toetsweek wel alle lessen doorgaan, maar kunnen we ook op een redelijk tijdstip stoppen.

Geslaagd!

Het was even wachten, maar wat een ontlading!

Cambridge English

Op het Griftland College kun je in de bovenbouw in twee jaar tijd je Cambridge Certificaat te halen! Hier kun je meer lezen over dit certificaat en wat het je te bieden heeft.

problemen met document openen?

Het kan gebeuren dat documenten niet openen, onze website werkt via Google Chrome niet optimaal. Gebruik Edge, Firefox of Internet Explorer en het probleem is opgelost!

Holland4ALS

Jaaa, we gaan het doen: het Griftland heeft zich als eerste school ooit met een team ingeschreven voor het grote sportevenement Holland4ALS! Eens in de vier jaar zetten we ons met de hele school in voor een goed doel, zoals in 2011 de Alpe d'HuZes en in 2015 de Roparun. En op 30 en 31 mei 2019 gaan we met een groot team van leerlingen en medewerkers meedoen met dit huzarenstukje: in 24 uur in teamverband een afstand van 330 km. afleggen tussen Groningen in Soest, da's niet niks.

Succes met Bijles

https://www.succesmetbijles.nl/# Succes met Bijles bestaat inmiddels langer dan twee jaar! Weten jullie nog? Wij zijn Florine en Elise en hebben in 5 vwo Succes met Bijles opgezet.

GSA

Woensdag 14 februari 2018 zijn we gestart met een GSA op het Griftland College!

U-talent

Verdieping en verrijking in bèta en techniek