In drie jaar tijd ontwikkel je jezelf tot artiest en producer

In drie jaar tijd ontwikkel je jezelf tot artiest en producer 3

Samuel (mavo, 2016) – Ik volg de opleiding Artiest Dance Producer aan de Herman Brood Academie. De opleiding duurt drie jaar waarin je jezelf helemaal ontwikkelt als artiest en producer. Dit is op muzikaal gebied, maar is ook zeker gericht op ondernemen. Bij de muzikale vakken komen onderwerpen aan bod als mixing, mastering, sound design en muziektheorie. Bij de vakken gericht op ondernemen ga je aan de slag met moeilijke contracten, facturen en alles omtrent jou als uitvoerend artiest. Docenten op de school zijn allemaal professionals vanuit de muziekindustrie die met veel passie en eigen ervaringen jou de stof kunnen uitleggen. De theorie is soms wel pittig, ze verwachten dat je al een groot deel weet over de muziekindustrie. Dit merkte ik in mijn eerste jaar. De Herman Brood Academie biedt nog meer opleidingen, zoals Artiest Hiphop en Pop/Rock, Music Industry Professional en Podium/Studiotechniek.

Andere blogs

Rick den Hartog

De wereld leren begrijpen door de lens van het verleden

Rick (vwo, 2021) – In 2021 heb ik mijn vwo-diploma gehaald hier op het Griftland College. Daarna ben ik History gaan studeren aan de Universiteit ...
Kyra Hatzmann

Naast leerkracht word je opgeleid tot ontwerper, onderzoeker en adviseur

Kyra (vwo, 2020) – Mijn naam is Kyra en ik doe de ALPO in Utrecht. ALPO staat voor Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs. Deze opleiding is ...
maartje toet

Je leert echt ‘engineer’ te zijn en dit medisch toe te passen

Maartje (vwo, 2020) – Hoi Griftlanders! Ik ben Maartje, 21 jaar en ik ben in 2020 geslaagd voor mijn vwo op het Griftland. Hoewel in ...