Griftland College

Griftland een gezonde school

Het zal niemand zijn ontgaan, de media besteden ruim aandacht aan de 'Gezonde School'. Het Griftland College staat hier volledig achter en inmiddels hebben we subsidie aangevraagd, zodat we aankomend schooljaar hiermee aan de slag kunnen gaan. LAATSTE NIEUWS - 9 feb 2018

Teams Griftland Holland4ALS -hardlopen & fietsen

Trainingsschema’s, gezamenlijke trainingen en zelfs een trainingsweekend. Team Griftland College bereidt zich voor op Holland4ALS, een sportevenement van Stichting Zoalsjan met als doel om geld in te zamelen waarmee hulpmiddelen voor ALS-patiënten kunnen worden aangeschaft. Onder leiding van teamcaptains Jasper Gaasenbeek en Menno Streefkerk, fietst, zwemt, rent en kanoot dit team zich warm om donderdag 30 mei up and running aan de start in Groningen te verschijnen. Zondag 3 maart was de eerste gezamenlijke training.

GRIFTLAND4ALS

Het Griftland College vindt het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Eens in de 4 jaar zet de hele school zich gedurende een schooljaar in voor een goed doel. In 2011 was dit Stichting Alpe d'HuZes en in 2015 Stichting Roparun.

Succes met Bijles

https://www.succesmetbijles.nl/# Succes met Bijles bestaat inmiddels langer dan twee jaar! Weten jullie nog? Wij zijn Florine en Elise en hebben in 5 vwo Succes met Bijles opgezet.

Over ons

Het Griftland College is een christelijke school voor VWO, Havo en Mavo die uitdagend en doeltreffend onderwijs biedt aan ruim 1500 leerlingen. De ontwikkeling van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van de leerlingen staat centraal. De medewerkers zijn zeer betrokken bij de school. In een prettige sfeer is er veel individuele aandacht voor de leerlingen. Het pedagogische klimaat van de school wordt gekenmerkt door structuur, respect voor elkaar en veiligheid in een inspirerende en eigentijdse leeromgeving.

VWO-Xtra

De vwo-Xtra brugklas met science, Latijn en eXpertlessen!