Werk en stage

Vacatures

Zoals op elke school worden in de maanden mei en juni de meeste vacatures voor het nieuwe schooljaar opengesteld. Als je een nieuwe uitdaging zoekt op een bruisende school, is dit dus de periode om onze site goed in de gaten te houden.

Gedurende het schooljaar ontstaan er met enige regelmaat vacatures vanwege vervanging. Dit kan gaan om vervanging wegens zwangerschapsverlof of als gevolg van langer durende ziekte van een collega. Dit staat altijd bij de vacature vermeld.

Ook als je op zoek bent naar een stageplaats of een school waar je een zij-instroomtraject kunt combineren met werken in het onderwijs, kun je bij ons terecht. Wij stellen elk jaar enkele stageplaatsen en zij-instroomtrajecten beschikbaar.

Mocht je door het lezen van de informatie op onze site zijn overtuigd van je wens om op het Griftland College te komen werken, dan is het altijd mogelijk een open sollicitatiebrief te sturen. E-mailadres voor alle sollicitatie-aangelegenheden: sollicitatie@griftland.nl

Dit geldt natuurlijk voor onderwijzend en onderwijs ondersteunend personeel. Elke inzending wordt op waarde geschat en correct afgehandeld.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

-> Lid centrale directie / plaatsvervangend rector
De werving- en selectieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door het bureau Erik Versteege. Voor meer informatie en de mogelijkheid tot solliciteren verwijzen wij u naar hun website.

Ons laatste nieuws

_MP_9626

Nieuws over corona en ons onderwijs

Afgelasting van het CE, wat betekent dat voor onze examenleerlingen? Lees hier alle correspondentie aan ouders en leerlingen over het coronavirus. Het Griftland College is …

gooi en Eemlander

De Gooi- en Eemlander: School sluit, maar de virtuele klas gaat open

De Gooi- en Eemlander was bij ons op bezoek. Virtueel lesgeven tijdens de coronacrisis. Wat ging hieraan vooraf? Wat vraagt dit van de school?

Cambridge

Cambridge English Advanced inschrijving geopend!

Op het Griftland College kun je in de bovenbouw van havo en vwo in twee jaar tijd je Cambridge Certificaat halen.  Via deze link inschrijven, …